Teambuilding

Mental Fittnes i Skagen

Jeg har altid foretrukket, at have tæt kontakt til forretningsverdenen, idet jeg altid har ment, at det jeg kan bidrage med til den verden, sætter tingene sammen, så det hele giver bedre mening.

I den forbindelse har jeg ind i mellem gæste-grupper på mit værksted på havnen i Skagen. Der udfolder de rare gæster sig med – i et par timer – at créere deres helt eget Skagens-maleri, under min inspiration og motivation.

Et stærkt mental minde

Det er ikke noget maler kursus, det er udfoldelse rent baseret på stemning og ånd, og det er en stor succes for alle. De gode mennesker kommer her fra med et fasttømret minde, som de selv har skabt. De maler og jeg sørger for finish(fernisering) og professionel indramning. Så har de et evigt minde om det tema der har været tale om i forbindelse med opholdet i Skagen. Som kan være en konference, et seminar, eller et personale- eller kundearrangement.

Kontakt mig gerne

Tag endelig kontakt til mig for at høre nærmere om mit mentale fitness kursus i Skagen.

De bedste hilsner

Peder Ravn