Teambuilding

Mental fitness i Skagen

Jeg har altid foretrukket, at have tæt kontakt til forretningsverden, da jeg mener, det jeg kan bidrage med til den verden, er at sætte tingene sammen, så det hele giver bedre mening.

I den forbindelse har jeg ind i mellem gæste-grupper på mit værksted på havnen i Skagen. Der udfolder de rare gæster sig – i et par timer – med at kreere deres helt eget Skagens-maleri, under min inspiration og motivation.

Et stærkt mentalt minde

Det er ikke noget malerkursus, det er  baseret på ren stemning og ånd, og det er altid en stor succes. De gode mennesker tager herfra med et fasttømret minde, som de selv har skabt. De maler og jeg sørger for finish (fernisering) og professionel indramning. Derved er der skabt et evigt minde med relation til opholdet i Skagen fx  i forbindelse med konference, seminar, personale- eller kundearrangement.

Kontakt mig gerne

Tag endelig kontakt til mig for at høre nærmere om mit mentale fitness kursus i Skagen.

De bedste hilsner

Peder Ravn