Mesterværkerne

Værkerne skal være til daglig glæde og give et afkast af energi og dynamik. En lille påmindelse om at: ”Det bliver en god dag i dag!”- ”Happy Day, Happy Life, Happy fish…. BE HAPPY!”

Jeg har malet i mere end 60 år og skabt flere store værker. Men tilbage i 2019, følte jeg et behov for at skabe et mesterværk. En åndeligrejse og proces som har givet mig fordybelse i mere end en forstand. Hvad skulle have været et værker er pt. endt med blive til to.

Værket: ‘Livet er evigt’

Værket ‘Livet er evigt’ blev til i en 3 måneders proces, hvor  det 3 x 2 meter værk meget blev malet på Mallorca. Værket symbolisere en sjæl, der er blevet reinkarneret flere tusinde gange. Og gennem reinkanationen har opnået mange talenter.

At værket har fået et navn er meget usædvanligt for mig, da jeg aldrig tidligere har navngivet mine kunstværker.

Værket: ‘Taknemmlighed’

Værket ‘Taknemmlighed’ er forsættelsen på ‘Livet er evigt’. Et værk som jeg besluttede mig for at skabe umiddelbart efter tilblivelsen af det første. Skabelsen af ‘Taknemmelighed’ var planlagt til at foregår på Mallorca, hvor ‘Livet er evigt’ også blev malet. Men da Coronapandemien ramte Europa medio marts 2020, måtte jeg afbryde planerne. Og efterfølgende må har både mine tanker og title omkring værket fået en helt anden mening for den tid hele verden har været i gennem.